Begin Diensten Foto's Handig materiaal Links Contact

P.C. Hooftlaan 210 7552 HE Hengelo

ds. L. Compagnie

volgt

Welkom bij maatwerk in de kerk!

eenvoudig voor als je het soms moeilijk vindt

Maatwerk in de kerk organiseert eenvoudige kerkdiensten voor mensen met beperking.

Hier vindt u een rooster, materiaal bij de dienst, foto’s en een contactmogelijkheid.
Verder is er handig materiaal en zijn er leuke links.

De eerstvolgende dienst is D.V. 25 september 2016 om 15.00 uur in de Renatakerk,

Brinkstraat 70, 7512 EE  Enschede

Thema: Jezus geeft de vrede van het paradijs.

Geef informatie over deze diensten door aan de doelgroep. Voor vragen of eventueel hulp bij vervoer: info@maatwerkindekerk.nl.

Eenvoudige diensten van 'maatwerk in de kerk' gaan uit van de Christelijk Gereformeerde Kerken, de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt en de Nederlands Gereformeerde kerk te Enschede en Hengelo.

Ken je iemand voor wie een eenvoudige dienst fijn is? Gebruik dan de eenvoudige uitnodiging. Even uitprinten en je hebt een uitnodiging om uit te delen.