Begin Diensten Foto's Handig materiaal Links Contact

Lasondersingel 18, 7514 BS Enschede

W. van Herwijnen

volgt

Welkom bij maatwerk in de kerk!

eenvoudig voor als je het soms moeilijk vindt

Maatwerk in de kerk organiseert eenvoudige kerkdiensten voor mensen met beperking.

In verband met de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus gaat de eenvoudige dienst van 26 juni 2020 niet door. Dat betekent dat er geen uitnodigingen aan de doelgroep rondgestuurd worden voor deze dienst en dat de dienst van 26 juni niet specifiek afgestemd  is op de doelgroep.

Het betekent niet dat er geen gewone diensten zijn in de kerken, die organisatie ligt bij de kerkenraden.  Als team maatwerk in de kerk hopen we van harte dat de eenvoudige diensten na de zomervakantie wel georganiseerd kunnen worden.  Via de website houden we u op de hoogte.

De eerstvolgende dienst is D.V. 27 september 2020 december

om 10.00 uur in de Noorderkerk, Enschede.

Thema: volgt

LET OP: in 2020 beginnen de eenvoudige diensten om 10.00 uur.

Op deze pagina vindt u een eenvoudige uitnodiging om uit te printen. Nodig anderen uit voor deze dienst in eenvoudige taal!